Лясковец: 070017878   Габрово: 070017066   Русе: 070017082   Плевен: 070017272   Шумен: 070017054

Богат асортимент

Над 3000 артикула! 220 Доверени доставчика и партньори!

Доволни Клиенти

Повече от 4000 доволни клиенти! От Големи вериги до малки търговски обекти.

Голямо покритие

С автопарк от над 200 автомобила Грестокомерс покрива територия на 5 области от Северна България.

Нашето Мото

Ние приемаме работата си като наша кауза. Работим с отговорност и желание да бъдем полезни на партньорите си!

 


          „Грестокомерс”  ЕООД е компания с над 25 годишни традиции и опит  в дистрибуцията и логистиката на бързооборотни стоки на едни от водещите български производители!

          От създаването си през 1993г. до днес компанията се превърна в лидер на територията на централна северна България, изграждайки регионални складови бази в Габрово, Севлиево, Плевен, Шумен, Русе, както и централна логистична база в град Лясковец  с обща складова площ над 15 000 м2. Асортиментната листа включва над 3000 артикула, които обслужват ежедневно  нуждите и потребностите  на нашите  дългогодишни и верни клиенти и партньори.

         За последните 10 години развитието на компанията е бързо и динамично, уповавайки се на принципи, като лоялност, иновативност и гъвкавост. В тези години  всички служители се постараха да се сдобият с необходимия опит и професионализъм,  за да изградят традиции в областта на търговията и дистрибуцията, които и до днес са успешен модел на поведение на много фирми.

          В периода на бързо променящата се пазарна среда, Грестокомерс усъвършенства своята дейност, като става основен дистрибутор на водещи марки и производители.

          Компанията има желанието, волята и търпението да се развива, да разширява своето портфолио от предлагани стоки, броя на клиентите си, както и екипа си от професионалисти, без които не бихме били това, което сме! 

 

Благодарение на отделеността и професионализма на нашите служители Грестокомерс се превърна в Истинският партньор номер едно!