Лясковец: 070017878   Габрово: 070017066   Русе: 070017082   Плевен: 070017272   Шумен: 070017054

ГРЕСТОКОМЕРС ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ:

Всеки амбициозен и активно търсещ работа човек има възможност да подаде своите документи за кандидатстване, както в обявените работни места в www.jobs.bg така и чрез официалния сайт на компанията www.gresto.bg. Може да ни пишете и във фейсбук или да се обадите на посочените телефони.

Контакти отдел „Човешки ресурси”, Централен склад Лясковец

Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон:0619/25750

Ние залагаме на собствени обучения и подготовка на нашите кадри, което ги превръща в последствие в най-добрите професионалисти на компанията.

НИЕ ТЪРСИМ:

Амбициозни хора, които да допринесат с енергията и ентусиазма си за постигането на още по-високи резултати. Каним Ви да се присъедините към нашия екип, защото знаем, че работата с професионалисти в интересна и динамична среда, е това, което търси всеки човек с желание за успешна кариера.

 

123

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ (към отдел кариери)

С акта на изпращане на съответен формуляр за кандидатстване, субектътна данни дава своето изрично съгласие за последваща обработка от страна на администратора. Предоставянето на лични данни за участие в подбора е изцяло доброволно и Грестокомерс ЕООД гарантира за спазванетона изискванията за законосъобразна обработка, установени, както в Регламент 2016/679, така и в Закон за защита на личните данни.

1. Цел на събирането на данни

Личните данни, събрани чрез формулярите за кандидатстване, ще се използват само за целите на оценяването на пригодността на кандидата за длъжността.

2. Основни данни, които трябва да бъдат предоставени

Информацията, удостоверяваща съответствието с изискванията за заемане на длъжността, както и данните за осъществяване на последващ контакт със заявителя, представляват изискуем минимум на данни за осъществяването на подбор от страна на администратора. Невъзможността на заявителя да предостави изискваната информация може да повлияевърху обработката и резултата, поради невъзможност за извършване на адекватна оценка на пригодността за заемане на определена длъжност.

Всякаква допълнителна информация, която заявителят предостави, сцел подкрепа на кандидатурата си, се счита за предоставена изцяло по лично усмотрение от същия, като Грестокомерс ЕООД ще обработва информацията изцяло за целите на възникване на бъдещо трудовоправоотношение и в съответствие с принципите на българското и европейско законодателство.

3. Продължителност на съхранението на данните

Грестокомерс ЕООД съхранява данните на кандидатите за срока съответния конкурс, с цел възникването на бъдещо трудово правоотношение, но не повече от една година, считано от началната дата на съответния конкурс.